Contact

Het Keurmerk Voertuigbeveiliging wordt ondersteund door:

Contactgegevens

Wilt u meer informatie over de campagne ‘Laat je auto niet hacken’ dan kunt u contact opnemen met:

Stichting VbV
Margreet Jansen
Tel. 055 – 5270500
E-mail: mjansen@stichtingvbv.nl

Over VbV

Het Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV) is een gemeenschappelijk initiatief van alle Nederlandse schadeverzekeraars om onder andere voertuig-, vaartuig-, werkmaterieel- en transportcriminaliteit te bestrijden. Met als kerntaak schadelastreductie voor schadeverzekeraars. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de publieke en private partners.

Het VbV beheert de verschillende certificeringsregelingen van beveiligingsproducten voor voertuigen zoals startonderbrekers, alarm- en volgsystemen. Daarbij bewaken zij de kwaliteiteisen waaraan bedrijven die zich bezighouden met preventie moeten voldoen.

Soerenseweg 61
7314 JE Apeldoorn
T 055-527 05 05

www.stichtingvbv.nl

Over Kiwa

Kiwa is een geaccrediteerde certificatie-instelling op het gebied van voertuigbeveiliging.

Zij certificeren zowel af-fabriek als after-market systemen. Voordat een beveiligingssysteem goedgekeurd kan worden, wordt het systeem uitvoerig getest of het diefstalbestendig is. Zij bewaken de kwaliteit van de uitgevoerde inbouwwerkzaamheden door KIWA SCM erkende bedrijven.

VbV en Kiwa werken hierbij nauw samen met instanties als Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVc), Politie, RDW, ANWB, Bovag, Vebon en RAI met als doel om door bepaalde maatregelen het aantal diefstallen van en uit voertuigen terug te dringen en het percentage teruggevonden auto’s te verhogen.

Nevelgaarde
Postbus 510
3430 AM Nieuwegein
T 0182 - 82 04 70


www.kiwascm.nl

X